Vágólapra másolva!
Az immáron 31-szeres magyar bajnok Ferencváros a hússzoros magyar válogatott Bogdán Ádámmal erősített - jelentette be a klub hivatalos oldalán.

A 32 éves kapus 2007-től 2016-ig Angliában futballozott, a Bolton és a Liverpool színeiben is védett a Premier League-ben, 2018 óta pedig előbb kölcsönben, majd végleges szerződéssel a skót első osztályban, a Hibernianban szerepelt.

Bogdán Ádám a Ferencvárosban folytatja Forrás: Fradi.hu

Bogdán Ádám a magyar válogatottak közül az U21-es csapatban 2007-ben már remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, így 2008-ban Erwin Koeman meghívta a felnőtt válogatott keretébe is. A nemzeti csapatban 2009-ben, Belgiumban lehetett ott először a hivatalos meccskeretben, majd 2011. június 3-án, Luxemburg ellen 1-0-ra megnyert barátságos meccsen mutatkozott be.

Összesen 13 barátságos meccsen és hét világbajnoki selejtezőn védte a magyar válogatott kapuját, a keretben a későbbiekben is rendre ott volt, így részese volt az Eb-részvétel kiharcolásának is, ám kezdőként már nem jutott szóhoz. Legutóbb 2016 márciusában, a Horvátország elleni 1-1-re végződő felkészülési meccsen kapott egy félidőnyi lehetőséget a magyar válogatottban.