Dzsudzsák Balázs biztosan nem lesz a DVSC játékosa

Magyarország - Horvátország EB selejtező labdarúgás
Dzsudzsák Balázsék létfontosságú meccset játszanak a horvátok ellen
Vágólapra másolva!
Biztossá vált, hogy Dzsudzsák Balázs nem lesz a DVSC labdarúgója, jelentették ki a debreceni klub vezetői a csapat pénteki sajtótájékoztatójána, ahol az új klubvezetés mellett a csapat három érkezőjét is bemutatták.

Szabó Péternek, az Igazgatótanács elnökének szilárd elhatározása az, hogy a DVSC cégként és klubként is legkorszerűbb és legprofibb vállalatirányítási szempontok alapján működjön, ennek megfelelően építik fel a szervezeti struktúrát, hangzott el.

"Erős város Debrecen, a DVSC pedig egy erős brand, ennek meg kell felelnünk. Szeretnénk elérni a célunkat, miszerint ismét az NB I-ben szerepeljünk és odakerüljünk a futballtérképen, ahol az elmúlt évtizedben voltunk – fogalmazott Szabó."

Tischler Patrik, Tőzsér Dániel, Poór Patrik, Szabó Péter és Zöldesi Illés (balról jobbra) Forrás: DVSC.hu

A sportigazgatói tisztséget a csapat idén nyáron visszavonult kapitánya, a korábbi válogatott, több külföldi csapatot is megjárt Tőzsér Dániel tölti be, ami úttörő feladatnak számít a hajdúsági klubnál.

"Egy jól működő együttesnél ez olyan pozíció, melyet be kell tölteni – szögezte le Tőzsér Dániel. – Nagy megtiszteltetés, hogy rám esett a választás, a külföldi pályafutásom során szerzett tapasztalataimat igyekszem Debrecenben kamatoztatni a DVSC minél fényesebb jövője érdekében. Szeretnénk fejleszteni a Debreceni Labdarúgó Akadémiát is, ahol egyébként remek munka folyik, és nagyszerű tehetségek érkeznek az első csapathoz."

Ami az érkezőket illeti, biztosan a csapat játékosa lesz a válogatott védő, Poór Patrik, az élvonalban már rutinos csatárnak számító Tischler Patrik, valamint az utánpótlás-válogatott kapus, a 22 éves Zöldesi Illés is.

A klub vezetői ugyanakkor határozottan cáfolták a válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak az érkezését.

Dzsudzsák Balázs egyelőre biztosan nem a DVSC-t fogja erősíteni Fotó: Mudra László - Origo

"A klub több labdarúgóval is tárgyal, amint minderről érdemi információk lesznek, a DVSC azonnal közli a nyilvánossággal. Az viszont biztossá vált, hogy Dzsudzsák Balázs nem lesz a DVSC labdarúgója" – hangzott el.