Egymásnak is szurkolnak a MasterChef VIP versenyzői

MasterChef VIP 2020
Vágólapra másolva!
16 ismert emberrel a héten elindult a TV2 gasztrorealityje, a MasterChef VIP. A versenyzők nagyon megszerették egymást a forgatás alatt, jó hangulatban, közösen nézték meg az első epizódot.
Vágólapra másolva!

A MasterChef VIP csapata Polgár Tündénél járt vendégségben, erről Kandász Andrea számolt be pár közös fotó mellett. "És IGEN! És van ilyen! Igaz, 20 évben lehet, hogy egyszer, de vaaaan!" - kezdte a bejegyzést.

"Még gimnazista voltam, amikor el kezdtem tévézni. Rengeteg műsorban, sokakakkal szerepeltem. Őszintén mondom, hogy a MasterChef minden egyes tagja zseniális EMBER.

A mi szakmánk különösen érzékeny művészekből, közszereplőkből áll. Nem jellemző az összetartás. Sok a tehetséges ember és korlátozottak a lehetőségek, így talán még természetesnek is mondható, hogy gyakran egymásnak feszülnek a népszerűségükből élők, akik a nézők szeretetéért küzdenek. És akkor jön egy csapat, akik egymásnak is szurkolnak. Nagyon megszerettük egymást. Így az első adást is közösen néztük, Polgár Tündiéknél. Nagyon sokat nevettünk, beszélgettünk. Szeretjük egymást, nagy kincs a mai világban. Főleg a mi szakmánkban. Hálás köszönetem érte. Szuper este volt' - írta oldalán.

16 híresség küzd az évadban: Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. A TV2 egyik legújabb produkciójának műsorvezetője Ördög Nóra.