Hihetetlenül kínos interjú készült a Dortmund sztárjával a BL-meccs után - videó

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló, szerda
Borussia Dortmund's Belgian midfielder Thorgan Hazard (R) celebrates with Borussia Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland (L) after scoring a goal during the UEFA Champions League Group F football match between Club Brugge and Borussia Dortmund on November 4, 2020 at the Jan-Breydel stadium in Bruges. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája (BL) szerdai játéknapján a Borussia Dortmund 3-0-ra verte a Club Brugge csapatát. A találkozón két gólt is szerzett a németek fiatal sztárja, Erling Haaland.

A lefújást követően minden idők egyik legbizarrabb interjúja készült a norvég támadóval. A riporter már erősen kezdett, amikor azzal nyitott, hogy:

„Erling Haaland, most igazítottad meg a hajad? Ma nem kellett a fejedet használni, most szereztél két gólt a lábaddal."

A mindig „bőbeszédű" 20 éves játékos már itt meglepődött szemmel láthatóan, de azért annyit válaszolt, hogy „Igen, ez egy jó este volt és három fontos pont."

Ez után úgy tűnt, hogy normalizálódik a helyzet, jöttek a kérdések és a válaszok, majd a felvételen az 55. másodpernél megérkezett a teljesen érthetetlen kérdés: „Ma este egyedül fogsz aludni?"

Itt azért Haalandnak kellett egy kis gondolkodási idő, mire azt tudta válaszolni, hogy „Igen". Szerencsétlenségére ott nem ért még véget ez a történet, mert ez következett a riportertől:

„Nem viszed haza a barátnődet most, nem lőttél mesterhármast."

A norvég válogatott csatár arcát érdemes nézni e mondat után, mert többet mondott minden szónál. No meg utána a stúdióban ülők reakcióját is látni kell a videó végén.