Holtan találták a hotelszobájában a 38 éves színészt

2013 BET Experience - Fan Fest Outdoor Day 2 GettyImageRank3 Gambling VERTICAL USA California City Of Los Angeles ACTOR Arts Culture and Entertainment Attending LA Live Day 2 Bert Belasco Fan Fest Outdoor
LOS ANGELES, CA - JUNE 29: Actor Bert Belasco attends BET Pavilion during day 2 of the Fan Fest Outdoor at 2013 BET Experience at L.A. LIVE on June 29, 2013 in Los Angeles, California. Rich Polk/Getty Images for BET/AFP
Vágólapra másolva!
38 évesen meghalt Bert Belasco színész: egy forgatásra utazott, majd a hotelszobájában találták meg holtan – egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt vele.
Vágólapra másolva!

Bert Belascót holtan találták egy virginiai hotelben, ahová egy forgatás miatt utazott. A színész a munka megkezdése előtt karanténba vonult, de a családja és a barátai nem érték el telefonon – ezért nézett körül a szobájában a szállodai személyzet.

A halál okát egyelőre vizsgálják a rendőrök és az orvosszakértők, gyanús körülményt azonban nem találtak, így nem kezelik bűntényként az esetet. A színész apja a TMZ-nek nyilatkozott, szerinte a fiával agyi aneurizma végzett.

Bert Belasco Forrás: AFP/2013 Getty Images/Rich Polk

Belasco több mint 20 filmben és sorozatban játszott 2007 óta: hosszabban a Let's Stay Together-ben, A legnagyobb dobás-ban és a Szénné égek idefent-ben láthattuk, miközben olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Doktor House, A törvény embere vagy az NCIS: New Orleans.