A Magyarország, szeretlek! három barátot is hozott Szente Vajknak

Szente Vajk
Vágólapra másolva!
A Magyarország, szeretlek!  főcíme november 15-én háromszázadjára hangzik majd fel a Duna Televízión.
Vágólapra másolva!

Szente Vajk a kezdetektől vezeti a játékos vetélkedőműsort, ami szerinte az évek során jóval lendületesebb lett, ám az egyik legnagyobb ereje, hogy olyan embereket hoz össze, akik egyébként nem találkoznának.

Ezt erősíti az is, hogy úgy válogatjuk össze a csapatokat, hogy a tagok azonos műfajokból érkező szereplők legyenek. Így például énekesek játszanak sportolók ellen. Ez egyrészt létrehoz a csapaton belül egy kohéziót, másrészt a való életben nem találkoznának feltétlenül a két csapat tagjai egymással, vagyis ebben az esetben a sportolók a velük szemben álló énekesekkel" – fejtette ki Szente Vajk, színházi rendező, műsorvezető, majd azt is hozzátette, hogy neki is van olyan barátsága, amelyet a műsornak köszönhet.

Forrás: Szente Vajk / Instagram

"A műsor során ismertem meg Hajnóczy Soma barátomat. Illetve Kiss Gergő, vízilabdázóval is itt találkoztam, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Sőt az évek során nagyon mély barátság alakult ki Harsányi Leventével, amely szintén a műsorhoz köthető" - tette hozzá.

Szente Vajk november 15-én vár mindenkit 19.40 perctől a televízió képernyője elé a két csapatkapitánnyal, Rátonyi Krisztával és Harsányi Leventével, valamint a jubileumi 300. adás játékosaival.