Vágólapra másolva!
A Liverpool szerda esti Midtjylland elleni 1-1-re végződő BL-mérkőzését követően Jürgen Klopp azt mondta, hogy már egyáltalán nem biztos abban, hogy a videobíró hasznos kiegészítője a labdarúgásnak, hiszen csapatától elvett egy gólt és büntetőt is ítélt ellene - írta a Sky Sports.

A Liverpool edzője úgy véli a tegnap este történtek alapján megváltozott a véleménye a videobírót illetően.

A második félidőben három olyan döntést hozott a VAR-rendszer, amely jelentősen befolyásolta a mérkőzés végeredményét. Ezekből két alkalommal az angol csapat járt rosszul, hiszen a 62. percben 11-est ítéltek ellene, majd a hajrában Takumi Minamino góljától fosztották meg. Igaz, közben volt egy olyan találat is, amelyet a dán együttes szerzett, de azt sem adták meg.

Lehet, hogy némelyik végül jogos volt, de három-négy percbe tellett, a játokosok addig szétfagytak a hidegben" - panaszkodott Klopp. "Ez nagyon kemény volt, közben hallottam az embereket, ahogyan szentségelnek. Tényleg nagyon sokáig tartott, és kifejezetten hideg volt, ami szintén nem segített" - tette hozzá.

Jürgen Klopp számára sok kellemetlenséget okozott a szerdai BL-mérkőzés Forrás: AFP/Bo Amstrup

"Eddig azok közé tartoztam, akik szerint a videobíró egy jó ötlet.

De már nem vagyok biztos benne, hogy ezt őszintén így gondolom a továbbiakban.

De ez van, el kell fogadni" - összegezte véleményét a menedzser.

A Liverpool ettől függetlenül 13 pontot gyűjtve a Bajnokok Ligája D csoportjának élén zárt, és a 11 pontos Atalantával együtt bejutott a legjobb 16 közé.