Alighanem minden idők legbizarrabb hamburgerét készítette el a McDonald’s

Logos Of The World american CAFE donald emblem fast fast-food fastfood FOOD franchise franchising LOGO logos mc mccafe mcdonald mcdonalds PILL RESTAURANT restaurants BOARD logo
McDonald's logo is seen near the restaurant in Krakow, Poland on March 28, 2020. (Photo Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi, hogy egy hamburger egyszerre tartalmazzon csokis kekszet és konzerves vagdalthúst is, mégis, a szokatlan kiadású szendvics nemrég elérhetővé vált a McDonald's egyes éttermeiben. 
Vágólapra másolva!

A McDonald's egy rendkívül különleges hamburgerötlettel állt elő, amelyben elvileg az Oreo csokis kekszet és a Spam húskonzervet használta fő alapanyagként. A bizarr szendvics december 21-étől vásárolható meg kizárolag Kínában.

Illusztráció Forrás: Daniel Ahmad/Twitter

A promóciós kép az „újragondolt" hamburgerről azonnal megosztotta az internetet. Az emberek nagy része a Twitteren tette közzé, hogy nem szívesen próbálná ki az ételt, sőt, egyesek szerint a csokis keksz nem való a burgerekbe.

Mindemellett vannak, akik szívesen megkóstolnák a különlegességet, mert kíváncsiak az ízére.

Az egyik felhasználó kiemelte, hogy a vállalat weboldalán az apróbetűs részben feltüntették, hogy a Spam márka húskonzervét használták az ételhez, de az Oreo márkanév nincs a leírásban. Valószínűleg egy, az Oreohoz hasonló, másik csokis keksz márka termékét lehet megtalálni a limitált darabszámban készülő hamburgerekben.