Petíciót indított Bayer Zsolt a baloldali elemző tisztességtelen kijelentései miatt

BAYER Zsolt
Budapest, 2019. január 23. Bayer Zsolt publicista előadást tart az Európai esték a XV. kerületben című sorozat rendezvényén a Hubay zeneiskolában 2019. január 23-án. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Petíciót indított Bayer Zsolt egy baloldali elemző kijelentései miatt. Krekó Péter arról beszélt egy interjúban, hogy ha aláássák az emberek hajlandóságát az oltásra, akkor a politikai következményeket Orbán Viktornak kell viselni.
Vágólapra másolva!

Petíciót indított Bayer Zsolt a CitizenGO oldalán Krekó Péter kijelentései miatt - írja a Magyar Nemzet.

A cikkben emlékeztetnek, hogy a Political Capital elemzője a brüsszeli Politico című online portálnak arról nyilatkozott, hogy összefügg a járvány áldozatainak a száma azzal a ténnyel, hogy a baloldal egyesülve indul a választásokon. Az interjúban Krekó azt mondta:

Bayer Zsolt petíciót indított Krekó Péter kijelentései miatt Forrás: MTI/Mónus Márton

– A kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében. Eltelt egy hét, de egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiségükből, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, elhatárolódott volna mindettől, és bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért – írta Bayer Zsolt. A Magyar Nemzet publicistája szerint ennek pont az ellenkezője történt, és "a magyarországi baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, amilyen maga Krekó Péter."

Bayer Zsolt azt is hozzátette, hogy a petíció aláírásával azt fejezhetik ki az emberek, hogy

– Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba! – írta Bayer.