Rendszeresen rátámadt a szüleire egy szegedi nő

Illusztráció
Vágólapra másolva!
Évek óta, különösebb indok nélkül erőszakoskodott az édesanyjával és édesapjával a nő. Volt, hogy vita közben leköpte az anyját, az apját pedig többször lökdöste. Az ügyészség könnyű testi sértéssel és becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal vádolja a nőt.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a nő együtt lakott a szüleivel Szegeden egy olyan házban, aminek ő a melléképületében élt, szülei pedig a főépületben.

A szülők és a nő viszonya nagyjából 10 éve kezdett megromlani, azóta rendszeresen veszekedett velük, indokolatlanul becsengetett hozzájuk és többször

meg is fenyegette szüleit azzal, hogy megöli őket.

2019 szeptemberében

a nő minden előzmény nélkül veszekedni kezdett az anyjával, kidobálta az asszony ruháit a szekrényéből, gyertyatartót dobott a fejéhez, majd egy lámpával és laptoppal is megverte.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

Mivel az asszonynak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, nem ment orvoshoz. Ugyanebben a hónapban egyszer a nő

veszekedés közben leköpte az anyját és minden ok nélkül ordítozva szidta, a halálát kívánta és pofon vágta.

A folyamatosan szított veszekedések során tavaly februárban a nő megrúgta az édesanyját, majd megharapta és a földre nyomta. Az asszony ismét 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és ekkor sem fordult orvoshoz. Tavaly ősszel a nő az édesapját is többször bántotta. Meglökte, rendszeresen vitázott és ordibált vele.

Az ügyészség könnyű testi sértéssel és becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszakkal vádolja a nőt,

akinek a bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.