Nyugtatni akarta a balhés társaságot, életveszélyesen megsérült

hangfal,hang, zene, A small portable sound box in blue.
Vágólapra másolva!
Egy társaság túl hangosan hallgatta a zenét egy presszó előtt, ahonnan korábban szintén emiatt küldték ki őket. A presszó egyik vendége megpróbálta kint lecsillapítani őket, amikor megérkezett egyikük bátyja, aki ököllel ütötte meg a férfit, aki az ütéstől életveszélyes fejsérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

2019. szeptember 16-án este egy Kiskunmajsa környéki községben egy férfi az ismerőseivel szórakozott egy presszó előtt. A társaság egy zenedoboz segítségével zenét hallgatott, ami azonban túl hangos volt. Emiatt korábban a presszóból is kiküldték őket.

Valaki sört is löttyintett a zenedobozra, annak azonban semmi baja sem lett, de hangos vita kerekedett belőle.

Illusztráció. Forrás: shutterstock

Ezt meghallva

kijött a presszóból egy férfi, aki a hangoskodók közé lépett, hogy lecsillapítsa őket és megelőzze a verekedést.

Ekkor ért oda a társaság egyik tagjának, a hangoskodó férfinek a bátyja. A testvér meghallotta a vitát, odalépett a presszóból csitítani érkező férfihez és nagy erővel, ököllel arcon ütötte. A férfi az ütéstől hanyatt a földre esett és beütötte a fejét a betonba és elájult. Ezután

a támadó férfi és testvére kisebb erővel többször megrúgta a földön fekvő férfit.

A további verekedést a helyszínen lévő többi ember akadályozta meg, akik ellökdösték a testvérpárt az ájult férfi közeléből. Ezután a két támadó férfi elment a helyszínről, a többiek pedig hívták a mentőket, akik kórházba vitték a férfit. Az idősebb testvér ütése miatt a férfi életveszélyes fejsérüléseket szenvedett.

A többszörös visszaesőnek minősülő idősebb testvér jelenleg más ügyben kiszabott fegyházbüntetését tölti, őt a főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja. A büntetlen előéletű öccsének garázdaság miatt kell felelnie.