Vágólapra másolva!
Luka Marin személyében egy 22 éves bal oldali védőt vett kölcsön a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Diósgyőr Eszékről.

A DVTK Medicalban pénteken elvégezték az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat, majd Luka Marin aláírta a szerződését – adta hírül a dvtk.eu. Marin Eszéken született, és végigjárta az NK Osijek utánpótlását egészen a második csapatig, miközben Zoran Zekic az első csapatban is bevetette. Ősszel a szlovén élvonalban a múlt pénteken Diósgyőrbe igazoló Goran Milovic mellett játszott, és amikor mindketten pályára léptek, akkor az Olimpija nem veszített (4 győzelem, 2 döntetlen).

Luka Marin is a DVTK-nál folytatja Forrás: dvtk.eu

„Luka Marin egy fiatal, tehetséges és gyors játékos, aki remek teljesítményt nyújtott korábbi csapataiban - mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - A bal oldalon több poszton bevethető, nagy erőssége lehet a csapatunknak."

„Örülök, hogy tavasszal Diósgyőrben játszom - nyilatkozta Luka Marin. - A beilleszkedésemet megkönnyíti, hogy Eszéken dolgoztam együtt Zoran Zekic-csel, jól tudom, mit követel a játékosaitól, illetve Goran Milovic Lijubljana után Diósgyőrben is csapattársam lesz. Bízom benne, hogy tavasszal sok győzelmet aratunk, és mihamarabb bebiztosítjuk jövő évi helyünket az élvonalban."