Senki nem értette, hogy lehetett szabályos a Manchester City gólja, az edzőt ki is állították

fbl Horizontal
Referee Jonathan Moss (R) shows a red card to Aston Villa's English head coach Dean Smith (L) during the English Premier League football match between Manchester City and Aston Villa at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 20, 2021. (Photo by Shaun Botterill / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Manchester City szerdai, első gólját követően. Az Aston Villánál a lesszabályokat próbálják értelmezni, miután a City 2-0-ra nyert.

Az Aston Villa védője, a gól előtt nagyot hibázó Tyrone Mings a Twitteren próbált magyarázatot találni a gólra. Az első találat előtt Rodri lesről lépett vissza, de onnan, hogy Mings labdába ért, egy új helyzet állt elő, elvették tőle a labdát, majd gólt szereztek a manchesteriek.

A gólt IDE kattintva tudja megnézni.

A gól után Dean Smith, a Villa menedzsere addig tiltakozott, mire kiállították, de a korábbi játékvezető, Dermot Gallagher szerint nem történt hiba, aki pedig valakit hibáztatni szeretne, az a szabályalkotóknál próbálkozzon, mert a pályán minden rendben történt.

Szavazzon!

Ön megadta volna a gólt?

„Soha nem hallottam erről a szabályról. Valaki lesen van, visszarohan és szerel? Ettől függetlenül jobban is megoldhattam volna a helyzetet, de azt sem tudtam, mi történik. Nonszensz" – írta Mings a közösségi oldalára, pedig lehet inkább hallgatnia kellett volna.

Smith a sajtótájékoztatón is dühöngött még egy kicsit, mondván, hogy nem érti, hogy nem les az, ha valaki előnyhöz jut abból kifolyólag, hogy lesen tartózkodik. Smith szerint a stadionban csak a játékvezetők gondolták úgy, hogy ez egy szabályos gól és örült volna, ha legalább a játékvezető kiment volna a monitorhoz.