Csak a legszebb lányokat engedik fellépni a Super Bowl éjszakáján a floridai sztriptízbárokban

Horizontal
A Mons Venus klubban több táncoslány fog dolgozni a Super Bowl éjszakáján
Vágólapra másolva!
A Tampa-öbölben több mint negyven éjszakai klub található, ahol nagyon készülnek az év legnagyobb bulijára. Sok sztriptízklub óriási előkészületeket folytat a hétvégi amerikai foci döntő, a Super Bowl előtt. Több klubban óriási kívetítőket szerelnek fel, és a klubtulajdonosok által kiválasztott táncoslányokkal akarják szórakoztatni a csapat szurkolóit. 

A tampai éjszakai klubok és sztriptízbárok nagyon készülnek az év egyik legnagyobb sporteseményére, az amerikai focidöntőre, a Super Bowlra - derül ki a Sun oldaláról. The Dollhouse nevű sztriptízklubban a legújabb fénytechnikával és hangrendszerrel várják a Buccaneers szurkolókat február 7-én, amikor is a Tampa Bay Buccaneers csapata a Kansas City Chiefs csapatával küzd meg az 55. Super Bowl amerikai focidöntőben.

Óriási bulira készülnek a floridai éjszakai bárok Forrás: AFP/2012 Getty Images/Joe Raedle

A floridai bárban, a The Dollhouse-ban a biztonságra is nagyon figyelnek a járványhelyzetben.

A bejáratnál mindenkinél ellenőrzik, hogy megfelelően viseli-e a maszkját.

Aki nem visel maszkot, azt nem engedik be a biztonsági emberek. Az előkészületeket már fél évben korábban elkezdték.

- mondta a tulajdonos. A Westshore Boulevard nevű klub is nagy erőfeszítéseket tesz, hogy a vendégek számára felejthetetlen estét szerezzen.

A Mons Venus klubban több táncoslány fog dolgozni a Super Bowl éjszakáján Forrás: AFP/2012 Brendan Smialowski/Brendan Smialowski

A klub tulajdonosa csak a legszebb és a legelegánsabb táncosnőket válogatja ki, és engedi a színpadra.

Minden jelentkezőnek egy 45 perces műsort kell előadni a felvételin, hogy bekerüljön azok közé a lányok közé, akik a Super Bowl döntő éjjelén táncolhatnak majd a vendégeknek.

Az egyik leghíresebb éjszakai bár, a Mons Venus nevű hely 24 órán keresztül nyitva lesz. A klubtulajdonos, Joe Redner szerint

a Super Bowl éjszakáján 50-60 sztriptíztáncosnő fog náluk dolgozni.