Vágólapra másolva!
Holtan találták berlini lakásában a német világbajnok labdarúgó, Jérome Boateng korábbi barátnőjét, Kasia Lenhardtot. A német hátvéd a hír hallatán már hazarepült Németországba a klubvilágvilágbajnokságról.

A Daily Mail információi szerint a 25 éves lengyel modell a fia hatodik születésnapján követett el öngyilkosságot, alig egy héttel azután, hogy a Bayern München védője bejelentette szakításukat.

- mondta Lenhardt egyik barátja a Daily Mailnek.

Boateng a Bildnek azt nyilatkozta korábban, hogy még az előző kapcsolata alatt kezdődött viszonya a lengyel modellel, azonban már bánja, hogy esélyt adott kettőjüknek, ugyanis a nő zsarolta őt.

"Mostantól külön utakon járunk. Sajnálatos, de a családom a legfontosabb, ezért számomra ez az egyetlen helyes út. Meg kellett lépnem, és meg kellett húznom a határt. Bocsánatot kérek mindenkitől, különösen a volt páromtól, Rebeccától és a gyermekeinktől, akiket ezzel az egésszel bántottam."

"Csalódtam magamban is. Egy férfinak felelősséget kell vállalnia a tetteiért. Én most ezt teszem."

A tragédia pontos részleteit egyelőre még nyomozzák, de a berlini rendőrség közleményében azt írta, hogy öngyilkosságra gyanakodnak.

A német játékos egyelőre nem reagált Lenhardt halálhírére, de klubja megerősítette a Twitteren, hogy Boateng hazautazott, így nem lesz ott a katari klubvilágbajnokság döntőjében.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!