Vágólapra másolva!
A Liverpool edzője, Jürgen Klopp nehéz időszakot él át, de elmondása szerint a helyén tudja kezelni a munkát és a magánéletet, és csapatával is képes arra, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújtson a szezon hátralévő részében.

A Premier League-ben a Leicester City elleni 3-1-es vereség után a Liverpool edzője azt mondta, hogy már feladta a bajnoki aranyéremért folytatott küzdelmet.

A német tréner mind szakmailag, mind a magánéletében nehéz időszakot él meg,

hiszen amellett, hogy csapatával a megszokottnál jóval gyengébb teljesítményt nyújt, nem tudott részt venni nemrégiben meghalt édesanyja temetésén sem a járványhelyzet okozta korlátozások miatt.

A The Guardian megírta, hogy Klopp azt mondta, hogy a történtek ellenére igyekszik teljes mértékben a munkájára koncentrálni, és a helyén tudja kezelni az eseményeket.

mondta.

Jürgen Klopp nehéz időszakot él át Forrás: AFP/Adam Davy

- tette hozzá.

A Liverpool kedden a Bajnokok Ligájában lép pályára az RB Leipzig ellen, és ebben a sorozatban még lehet esélye arra, hogy komolyabb eredményt elérjen. Klopp igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, mondván, csapata nem dől hátra, és nem adja fel a küzdelmet, hanem igyekszik újra a szebbik arcát mutatni a szezon hátralévő részében.

Saját állapotával kapcsolatban sikerült megőriznie humorérzékét és a következőket mondta:

"Természetesen befolyásolnak a körülöttem zajló dolgok, de senkinek nem kell aggódnia miattam. Így nézek ki, fehér vagyok és a szakállem egyre őszül, nem sokat alszom, ezért ilyen a szemem.

De minden rendben van. Tele vagyok energiával."