Halállal fenyegetik a szurkolók saját csapatukat, ha ki mernek esni

Banderazo en Colo Colo 16/02/2021 Banderazo Colo Colo 16/02/2021
A Colo Colo szurkolói nem vicceltek, halálos fenyegetést küldtek a csapatnak
Vágólapra másolva!
A Colo Colo 96 éves történelmében még soha nem volt arra példa, hogy kiessen a chilei labdarúgó-bajnokság élvonalából. Szerdán este viszont ez is megtörténhet, ha a csapat elveszti az Universidad de Concepcion elleni osztályozót. A Colo Colo ultrái már a meccs előtt halálos fenyegetéseket küldtek a csapatnak.

Amint ezen a Tweet-poszton is jól látszik, az ultrák nem viccelnek.

"Vagy nyertek, vagy megölünk benneteket" - olvasható a Colo Colo stadionja melletti kerítésre tett drapérián. Az osztályozó mérkőzést semleges pályán, Talca városában rendezik meg. A helyszínen az egyik kereszteződésben az utlrák egy csoportja olyan szórólapokat dobott a kocsikba, amelyeken a játékosokat fenyegették.

"Ha a csapat veszít, Talcából nem jönnek ki élve" -

ez állt a papíron.

A chilei rendőrség mindenesetre a legrosszabbra is felkészült. A Colo Colo szállodája elé tankokat küldött és a környéket lezárta.

A normálisabb drukkerek azonban a csapat mellett vannak. Ők elképzelni sem tudják, mi történik akkor, ha a Colo Colo kiesne. Azt mondják, hogy a klub történetének második legfontosabb meccse lesz ez az osztályozó. Az első az volt, amikor 1991-ben megnyerték a Libertadores Kupát.

A talcai Fiscal Stadionban magyar idő szerint szerdán 22 órakor kezdődik a sorsdöntő összecsapás. A vesztes kiesik az élvonalból.

Forrás