Vágólapra másolva!
Meglepetésre a Paris Saint-Germain hazai pályán kapott ki a Lille csapatától, így a tabellán is helyet cserélt a két csapat és a Lille három ponttal vezet a PSG előtt.

Mauricio Pochettino csapata nem számíthatott Icardi, Kurzawa és Verratti játékára sem, de így is ott lehetett a csapatban Di Maria, Neymar és Mbappé is.

Meglepetésre a Lille szerzett vezetést, méghozzá a kanadai Jonathan David találatával a 20. percben.

Nagyjából kétharmad, egyharmad arányban volt a labda a párizsi csapatnál, de az első félidőben csak kétszer kellett védenie Mike Maignannak, a Lille kapusának.

Csak szenvedett a Lille ellen a Paris Saint-Germain Forrás: AFP/Franck Fife

A második félidőben még komolyabb fölénybe került a PSG, de a Lille remekül védekezett, ezt jelzi, hogy egyetlen kaput eltaláló lövésre volt képes a hazai csapat.

A hajrában Neymar is elvesztette a fejét, a 90. percben megkapta második sárga lapját és kiállították.

.A hosszabbításra a Lille is tíz emberrel maradt, Tiago Djalo is megkapta a második sárgáját, de az eredmény már nem változott.

A kiállítást követően Neymar és a szintén piros lapot kapott Djalo az öltöző felé még kiabáltak egymással. Sőt, annyira elszabadultak az indulatok, hogy a két játékos majdnem összeverekedett egymással. Szerencsére szétválasztották őket

A PSG hátránya így három pont a tabellán a Lille mögött. Pochettino csapata szerdán a Bayern München otthonában lép majd pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.