Két gyereket is rendszeresen molesztált egy magyar pedofil

Vágólapra másolva!
Egy férfi két gyereket is rendszeresen megerőszakolt. A különös visszaesőnek minősített pedofilt tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak miatt tizennyolc év fegyházra ítélte és tíz évre a közügyektől is eltiltotta a Tatabányai Járásbíróság.
Vágólapra másolva!

A pedofil bokodi barátja házánál ismerte meg a 2007-ben született lányt 2013 nyarán. Összebarátkoztak, majd egy évvel később a bokodi házába csalta a 7 éves gyereket,

hogy pornófilmeket és szexuális tartalmú képeket nézzenek együtt, majd levetkőztette és molesztálta a kislányt,

amit minden héten megtett ezen a nyáron. A gyermek tiltakozása miatt nem közösültek. A pedofil minden találkozást csokival jutalmazott.

Egy évvel később, 2015 nyarán is folytatódott ez

és ekkor is heti rendszerességgel találkoztak.

2014. júniusa előtt a pedofil egy társkereső oldalon megismerkedett egy nővel. Vele és a 2006-ban született lányával is bizalmi, baráti viszonyt alakított ki. Ezt kihasználva 2014 júniusa és 2016 ősze között többször is végzett "szexuális cselekményt" a kislánnyal.

Őt meg is erőszakolta, legalább egyszer.

Nem ez volt az első eset. A férfit 2008-ban egy bíró szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények miatt 9 év börtönre ítélte, amelyből 2013-ban szabadult.

Mostani ítéletével tizennyolc év fegyházbüntetést kapott, és tíz évre a közügyektől is eltiltotta a Tatabányai Járásbíróság.

Mivel 2015 április 28-án a férfit a Cseh Köztársaság Brüni Városi Bírósága embercsempészet miatt 1 év – 3 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte, ennek a végrehajtását is elrendelték - írta meg a Tatabányai Törvényszék.

Emellett végleges hatállyal eltiltották bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll. A bíróság az ítélet kihirdetése után előterjesztett ügyészi indítványra fenntartotta a letartóztatását. Az elsőfokú ítélet és a letartóztatás fenntartásáról hozott végzést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és a védő mindkét határozattal szemben fellebbezést jelentett be.