A vörös szőnyegen derült ki, hogy terhes az ismert színésznő - fotók

Los Angeles Premiere Of Amazon's "The Tomorrow War" - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Horizontal
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JUNE 30: Yvonne Strahovski attends the premiere of Amazon's "The Tomorrow War" at Banc of California Stadium on June 30, 2021 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP (Photo by Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A jelenleg A szolgálólány meséjében látható Yvonne Strahovski eddig nem beszélt a terhességéről, új filmje bemutatóján azonban már mindenkinek feltűnt, hogy gyereket vár.
Vágólapra másolva!

A második gyerekét várja Yvonne Strahovski, derült ki új filmje, a The Tomorrow War Los Angeles-i díszbemutatóján, ahol a színésznő sokak meglepetésére terhesen jelent meg a vörös szőnyegen:

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Emma Mcintyre
Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Emma Mcintyre

A színésznőnek a férjétől, a szintén színész – ám kevésbé ismert – Tim Lodentől van már egy kisfia, William, aki 2018 októberében született.

Strahovski a Chuckból és a Dexterből is ismerős lehet, jelenleg A szolgálólány meséjében látható, ottani szerepéért, Serena Joy megformálásáért Emmy-díjra is jelölték.