Elviselhetetlenné tették a Blaha Lujza teret - videó

élhetetlen blaha
Vágólapra másolva!
Rejtett kamerás felvételt készített a Metropol a mára teljesen elviselhetetlenné és élhetetlenné váló Blaha Lujza térről. Hajléktalanok odapiszkítanak a bokor mögé, belehánynak az ivókútba vagy a lábukat mossák benne. Néhány évvel ezelőtt javulásnak indult a helyzet, az utóbbi időben azonban visszatért a hajléktalanhordák miatti mocsok és bűz. 
Vágólapra másolva!

Hajléktalantömeg fényes nappal, alvó csövesek minden sarkon: egy tipikus hétfő reggel a Blaha Lujza téren. A Metropol megkérdezte a környéken élőknek és dolgozóknak a véleményét Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjáról, ahol van zene, rögtönzött ülőhelyek, vizeletszag, furcsa pózokba hajtogatott emberek és trükkös, lehúzós jósnők is - írja a lap.

Forrás: videa.hu

Ha 1–5-ig kellene osztályozni Pikó András munkáját, akkor az egyes alá lenne

– mondta a lapnak az egyik környéken lakó.

– ezt már egy helyi nyugdíjas mondta, hozzátéve, hogy ha 1–5-ig kellene osztályozni Pikó András munkáját, akkor az egyes alá lenne.

Egy hölgy - aki egykor a környéken dolgozott - pedig közölte, hogy 12 évig dolgozott éjszaka ezen a környéken, verekedés, rendőrség, minden volt. Itt esznek, vergődnek, zenélnek. Szerinte több járőr kéne ide, és büntetni kellene.

– osztotta meg a hölgy a tapasztalatait.