Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár FC az első fordulóban búcsúzott a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjében: Szabics Imre együttese a hazai 1-1-es döntetlen után a csütörtöki visszavágón 2-0-ra kapott ki az örmény Ararat Jereván vendégeként. A meccs után a magyar válogatott támadó, Nikolics Nemanja nem finomkodott, szerinte a játékosok felelőssége a csúfos kudarc.

"Nehéz értékelni,

érzelmileg nagyon nehezemre esett ez a vereség, hat éve vagyok a klubnál és ez volt a legdurvább. Vállalni kell a felelősséget,

nem érdemeltük meg a továbbjutást, mindenkinek magába kell néznie és feltennie a kérdést, hogy mik a céljaik a jövőben. Mert ez nem elég ennél a klubnál. Itt minden feltétel adott, hogy egy játékos elérje a célját, amiért el kezdett focizni, trófeákat nyerni, sikeresek lenni. Ez a forma messze van azoktól a céloktól, azokért sokkal többet kell tennünk. Ezt csak együtt tudjuk megoldani.

Saját magadban kell keresni hibát először, hol lehet még fejlődni, hogy a játékod méltó legyen ehhez a klubhoz. Ez csak a játékosokon múlik"

– mondta a támadó a Vidi honlapjának.