Messi leszállt Párizsban, Neymar így köszöntötte

fbl Horizontal
Argentina's Lionel Messi (L) and Brazil's Neymar smile during the Conmebol 2021 Copa America football tournament final match at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on July 10, 2021. (Photo by MAURO PIMENTEL / AFP)
Vágólapra másolva!
Neymar az Instagram-oldalán bejelentette, hogy Lionel Messi a PSG játékosa lesz, mikor az argentin klasszis gépe még a levegőben volt. Később bejelentetteék, hogy szerdán délelőtt 11 órakor tart a PSG sajtótájékoztatót. Ezzel lezárul a Messi-színjáték: valószínűleg már hónapokkal ezelőtt eldőlt, hogy a PSG-be szerződik.

"Újra együtt!" - áll a brazil klasszis bejegyzésében. A fotón a két futballista látható, amint még Barcelona-mezben ölelik meg egymást.

Azt már tudni lehet, hogy nem sokkal délután egy óra után Messi megérkezett a barcelonai reptérre, ahonnan saját gépével indult Párizsba. A repülőgépe a Flightradar szerint 15.31-kor landolt a Bourget repülőtéren.

A PSG a Twitter oldalán kiadott egy rövid videót, amely a hatszoros aranylabdás érkezésére utal. "Új gyémánt Párizsban" - olvasható a felirat.