Egy harminccentis késsel rontott fia támadójára a dühös apa - videó

dühös apa támadás kés Nyíregyháza
Vágólapra másolva!
Késsel támadt egy fiatal férfira egy dühös apa Nyíregyházán. Fiát akarta védeni, akit a fiatal korábban megvert. Az ideges férfi egy 30 centis, úgynevezett kukrival ment neki a 19 éves fiatalnak, aki - bár próbálta kivédeni a támadást - az ütéstől nyílt törést szenvedett. Csak a véletlennek köszönhető, hogy nem sérült meg életveszélyesen. Mindkettőjük ellen most emeltek vádat.
Vágólapra másolva!

A Tények riportja szerint a támadás még 2019 augusztusában történt: a megsebesített férfi többször megütött egy másik fiatalt az utcán. Amikor azonban ezt a testvére meglátta, szólt az apjuknak, aki egyből autóba ült és közben értesítette a rendőrséget is.

Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ügyészség helyettes-szóvivője az eset kapcsán azt mondta, hogy

a férfi az egyenruhásoknál korábban érkezett a helyszínre,

és meglátta a fiait az utcán. Ekkor kiszállt az autóból, elővette a kést, és ezzel indult a fia bántalmazója felé, aki éppen egy másik fiatallal dulakodott. Az apa közbelépett, és a késsel a fiatal nyaka felé sújtott, aki a támadást kézzel próbálta hárítani, az ütés következtében pedig nyílt törést szenvedett.

Az apa ellen most emeltek vádat életveszélyt okozó testi sértés miatt, a megsebesített fiatalt pedig garázdasággal vádolják, mert az este folyamán több emberrel is összeverekedett.