Óriási káoszt okoztak Karácsonyék a Blahán, leállt a munka - videó

Vágólapra másolva!
Elképesztő állapotokat talált a Metropol a Blaha Lujza téren: az építőanyagok összevissza le vannak dobálva, még a járdára is, a munkagépek állnak, a munkások meg a lapátot támasztják. A káoszt, zűrzavart látva nehezen hihető, hogy belátható időn belül valami is elkészül a Blahán. Karácsony Gergelyék ezt a felújítást sem tudják lebonyolítani.
Vágólapra másolva!

Elképesztő a rendetlenség a Blaha Lujza téren, nem halad a munka. Ásítozó, unatkozó munkások, akik naponta ötször is inkább esznek munka helyett, saját bevallásuk szerint fociznak az aluljáróban, rendetlenség mindenhol. Nyilvánvaló, hogy mindez nem a munkások, hanem a munkaszervezés miatt van. Karácsonyék képtelenek normális ütemben lebonyolítani a tér átépítését. Közben meg áll a város, dugó van mindenhol, mert nem halad a munka.

Az erről készült videót itt nézhetik meg.

Karácsony Gergelyék régóta szerencsétlenkednek a Blaha ügyében: többször is kitolták a határidőket, ötször is módosították a pályázatokat a Blaha Lujza tér felújításáról. Végül valamiféle lebutított, fapados verziót fogadtak el, teljesen homályos, a jövő év késő őszére kitolt, bizonytalan határidővel.

"Az osztrák kivitelező, a STRABAG ekkora zűrzavart, káoszt, mocskot és lógást Ausztriában biztosan nem engedhet meg magának. De a Blaha Lujza téren úgy látszik, nem számít semmi... Fel van túrva minden, törmelékek, szálló por és lapátnyelet támasztó munkások mellett araszol a kocsisor. Csövek a járdán, betonelemek elhajigálva, szerszámok összevissza..." - íja a Metropol.