Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kirázza a hideg Agárdi Szilvit az éjjelente felbukkanó perverz zaklatójától

Agárdi Szilvia
Vágólapra másolva!
Telefonon és üzenetküldő alkalmazásokon keresztül zaklatja valaki Agárdi Szilvit. A vak énekesnő azt mondta, ismeretlen zaklatója legtöbbször arra kíváncsi, hogy milyen bugyi van rajta.
Vágólapra másolva!

Agárdi Szilvi alig pár hete szakított focista párjával, máris megjelentek körülötte a férfiak. Az énekesnő a Borsnak bevallotta, ijesztőnek tartja a beteges közeledéseket. A minap is összeugrott a gyomra, amikor a hajnali órákban egy idegen férfi felhívta, majd a bugyija felől érdeklődött.

Bevallom, nagyon megijedtem, amikor anyu ott állt az ágyam mellett és elmondta, mi történt. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam megkímélni ettől, de szerencsére az első sokk után jót nevettünk. Őszintén szólva nagy szerencse, hogy apu aludt, mert ő biztosan durvábban reagált volna" - mesélte az énekesnő a lapnak.

Az is bevallotta, még nem áll készen egy új kapcsolatra.

hiszen amikor Krisztiánt megismertem még valamennyire láttam, de azóta teljesen megvakultam. Nehéz így! Sok fotót kapok, amit egyáltalán nem értek. Sokszor elgondolkozom azon, vajon mi zajlik le azoknak a férfiaknak a fejében, akik fényképeket küldözgetnek. Minek küld valaki nyolc fotót magáról, hiszen úgysem látom – mondta már hangosan nevetve az énekesnő.

Őszintén és nyiltan beszélt az ezzel járó nehézségekről.

"A fotókat mostanáig anyukámnak mutattam meg, de - a telefonos eset óta - különösen borzong már tőlük, apukámnak senki nem felel meg, nem adna oda senkinek, így ő sem nagy segítség.

Egyébként is nehezen veszem rá magam, hogy átböngésszem az üzeneteket, de tudom, hogy meg kell tennem. Meglehet, hogy a sok komolytalan, beteges levél között, ott van, az az egyetlen gyöngyszem, aki valóban értékes lenne számomra

– fejezte be bizakodva Agárdi Szilvi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről