Órákig vegzáltak egy nőt az utcán Ózdon

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy 16 éves kamaszlány és egy 18 éves nő ellen személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség. 
Vágólapra másolva!

2019 októberében az ózdi vasútállomás közelében két barátnő alkoholt ivott, mert az egyiküknek, a kamaszlánynak szerelmi bánata volt. Hirtelen megjelent két nő, akik közül az egyik az kamaszlány élettársának korábbi barátnője volt, akire a kamasz féltékeny volt, mert tartották egymással a kapcsolatot. Nagyon haragudott a nőre. A lány azonnal veszekedni kezdett riválisával. Számon kérte, hogy miért találkozgat a párjával, ami olyan hangoskodással járt, hogy több kisfiú is köréjük gyűlt.

A 18 éves nő kijelentette, hogy az exbarátnőnek vele kell mennie, különben "egy viperának nevezett teleszkópos fém bottal szexuális cselekményt fog végezni a sérelmére", valamint azzal is megfenyegette, hogy megöli - áll a közleményben.

Elővette a táskájából a viperát, amivel a kezében szorosan a nő mellett haladt és trágár szavakkal szidta. Több mint két órán keresztül sétáltak. Ezalatt az idő alatt végig mellett volt a kamaszlány.

Nem engdeték, hogy a nő elmenjen, végig becsmérelték, többször leköpték.

A kamaszlány felszólította, hogy csókolja meg a cipőjét. Ha nem teszi, levágja a haját. Hogy szavait nyomatékosítsa, előkapott egy ollót.

A nő félelmében féltérdre ereszkedve megcsókolta a cipőjét.

Az áldozat könyörgött a támadóinak, hogy hagyják békén, miközben megpróbált elszabadulni tőlük, de mindketten útját állták. A kamaszlány még a pólóját is megragadta és visszatartotta.

Továbbra is trágárul szidták, de ekkor már többet megengedtek maguknak. A nő megragadta az arcát,

és ő is felhánytorgatta társai sérelmeit és „kutyának" nevezte a nőt, akit háromszor pofon is vágott.

A harmadik ütéstől az áldozat a földre került, ahonnan sikerült felállnia és elfutnia. A két támadó egy ideig üldözte, végül hagyták elmenni.

Mindkét vádlott büntetlen előéletű. Az ügyészség – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben a fiatalkorú vádlottal szemben felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetése kiszabására tett indítványt pártfogó felügyelettel, míg felnőtt korú társával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott szintén pártfogó felügyelet elrendelésével.