Női parókában kornyikál, rasszista vicceket terjeszt és az oltások ellen uszít a Jobbik új alapszervezeti elnöke

Vágólapra másolva!
Kis-Gyanó Béla a Jobbik újjáalakult segesdi alapszervezetének az elnöke – jelentette be Ander Balázs jobbikos politikus hétfőn. Az új elnök korábban rasszista vicceket posztolt a Facebookon, valamint az is kiderült, hogy szerinte a koronavírus-járvány „megtervezett", az oltások pedig halálosak és azt a célt szolgálják, hogy kiirtsák az emberiséget. Érdekesség, hogy Kis-Gyanó Bélától az előadóművészettel sem áll távol, legalábbis szerinte nem: egy videófelvételen (részben női parókában) énekel, vagy ha pontosabbak akarunk lenni, akkor kornyikál. A Mediaworks Hírcentrum összeállítása.
Vágólapra másolva!

– Mit csinálsz, ha elalszik melletted egy cigány? Meggyújtod még egyszer

– olvasható Kis-Gyanó Béla egyik Facebook-bejegyzésében 2012 februárjából.

Kis-Gyanó Béla, a Jobbik segesdi alapszervezetének elnöke Forrás:Facebook

Kis-Gyanó Béla a Jobbik újonnan létrehozott segesdi alapszervezetének elnöke, amely Ander Balázs jobbikos országgyűlési képviselő segítségével alakult újra.

Az eseményről hírt adott a hellodelsomogy.hu (Helló Dél-Somogy) helyi portál is, amelynek Kis-Gyanó Béla elmondta, hogy medenceépítő-vállalkozásával keresi kenyerét. Olyan, rendkívül eredeti gondolatokat fogalmazott, hogy

Ám Kis-Gyanó arról nem beszélt, hogy milyen rasszista vicceket vagy más ostobaságokat osztott meg a facebook-on.

Egy másik ilyen „vicc" szerint a cigányok sokat hazudnak, egy harmadik bejegyzésben, amelynek főszereplője egy skinhead férfi, a csattanó, hogy a cigányok „mindig kést vesznek elő, amikor lövöldözés lesz".

Kis-Gyanó Béla 2011-ben megosztotta a Rózsaszín Pitbull együttes „F*szfejkirály" című dalát, amelynek Youtube-os borítóképén Gyurcsány Ferenc látható. Azaz, akkor még nem kedvelte különösebben mostani főnökét.

A baloldali Jobbik új vezetőjéről más érdekességet is megtudtunk .

Figyelemre méltó egy 2011 novemberi poszt, amelyben Kis-Gyanó Béla megosztotta a magyar Lord zenekar Hazám című számát, méghozzá azt a Youtube-os felvételt, amely alatt az a szöveg van, hogy „b*zi mszp-szdsz Magyarország vesszen trianon 35 éves a LORD" (sic!).

A Jobbik segesdi elnöke Youtube-on is aktív volt korábban, a csatornáján több olyan dal is van, amelyet vélhetően ő maga énekelt. Az amatőr videókban az ének mellett fényképek is láthatóak a politikusról, az egyiken épp női parókában szerepel.

Az új alapszervezeti elnök friss posztjaiban több oltásellenes álhírt is megosztott a járvány kezdete óta. Kiposztolta többek között az egyik hazai oltásellenes demonstráció résztvevőinek beszédeiről készült videót, valamint egy másik álhírvideót is.

Forrás: Facebook

Mindemellett több cikk is található az internetfigyelő.com álhíroldalról, az egyik szerint az oltásokkal 6 milliárd embert akarnak megölni, egy másik szerint „megtervezett" a világjárvány.

Forrás: Facebook

Mindezek a tények közel sem biztos, hogy ártani fognak Kis-Gyanó Béla jobbikos karrierjének.

Korábban Süle Zsoltról, a Jobbik pápai politikusáról derült ki, hogy gyalázatosan zsidózott. Amikor a Mediaworks Hírcentrumának riportere szembesítette korábbi antiszemita kijelentéseivel Sülét, a "politikus" úgy csinált, mintha meg sem hallaná a kérdést,hogy bocsánatot kér-e korábbi vállalhatatlan kijelentéséért.

Tóth Péterről, a Jobbik szegedi jelöltjéről is kiderült, hogy korábban antiszemita, rasszista kifejezéseket használt: egyebek mellett fajvédelemről és genetikai hulladékokról is értekezett a politikus, aki mellett Gyurcsány Ferenc is kampányolt a nyáron. Tóth egy helyi portálnak nyilatkozva elmondta, hogy „szembenézett múltjával", ám bocsánatkérést nem emlegetett.

Az MSZP a Gyurcsány-show környékén semmi sem kötelező, úgymond etikai vizsgálatokat (természetesen álvizsgálatokat) kezdeményezett, amelyről a Jobbik házi portálja, az Alfahír.hu úgy számolt be, hogy le sem merte írni a vádakat.

A jobbikos politikusok szintén nem kommentálták eddig érdemben a jelöltek múltját, kérdés esetén inkább mellébeszéltek.