Csengetőfantomtól rettegnek Angyalföldön

Ring okos csengő
Vágólapra másolva!
Egy titokzatos alak rendszeresen csönget be lakásokba a XIII. kerületben, mire ajtót nyitnának a férfi eltűnik. Egy helyi lakos a rendőrséghez fordult.
Vágólapra másolva!

A XIII. kerület – Itt lakunk zárt Facebook-csoportban osztotta meg egy a Párkány utcában lakó hölgy, hogy pár nappal korábban valaki többször is becsengetett hozzá, ám mire kiment, hogy kinyissa az ajtót, addigra már senki nem állt az ajtóban - írja a Metropol. A cikk szerint ez önmagában még nem lett volna különös, de az eset egy órával később megismétlődött.

Csengetőfantomtól rettegnek Angyalföldön (illusztráció) Forrás: Ring/ring.com

A titokzatos ember pár nappal később megint megnyomta a csengőt, a nő azonban akkor éppen az ajtóban állt és azonnal kinézett a kulcslyukon. Elmondása szerint

az ajtó előtt egy izmos férfi állt, aki folyamatosan jobbra-balra nézelődött.

A nő persze nem nyitott ajtót, a férfi pedig odébállt. A Metropol szerint kérdés, vajon ez csak arra volt jó, hogy az illető megtudja, tartózkodik-e valaki a lakásban?

Az eredeti bejegyzés alatt sokan számoltak be hasonló tapasztalatokról, ez alapján pedig úgy tűnik, előfordult már ilyen becsengetés a Népfürdő utcában, a Kartács és a Kassák utcában is.

Az eredeti posztot megíró nő azt is elárulta, hogy

levelet küldött a rendőrségnek,

és reméli, sűrűbben ellenőrzik majd a környéket.