Vágólapra másolva!
Egy plusz egy évvel meghosszabbította szerződését a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásában bronzérmes Győri Audi ETO KC-vel a csapat norvég irányítója, Stine Oftedal.

A 30 éves, kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok norvég klasszis 2017 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához, eddig 167 mérkőzésen lépett pályára zöld-fehér mezben, és ezidáig 745 gólt szerzett. A harminc éves irányítót - mióta a klub játékosa - a 2018/2019-es női EHF Bajnokok Ligája szezon All Star-csapatának tagjává, 2019-ben pedig a világ legjobb játékosának választották, a 2020-as női kézilabda Európa-bajnokságon pedig szintén bekerült az All Star-csapatba. A Győri Audi ETO KC-val eddig két Bajnokok Ligája-győzelmet, két magyar bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett, áll a klub által kiadott közleményben.

Stine Oftedal (15) a klub történetének egyik legjobb játékosa Fotó: Hirling Bálint - Origo

"A szerződéshosszabbításról szóló tárgyalások gyorsan lezajlottak és könnyen megegyezésre jutottunk a folytatást illetően, hiszen a felek akarata az első pillanattól kezdve egyezett" – mondta el Dr. Bartha Csaba, a győri klub elnöke.

"Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy a Győri Audi ETO KC tagja lehetek, és az is leszek a jövőben. Gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy itt, Győrben játszhatok és hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy folytathatom ezt az álmot. A klub, a város és a szurkolók igazán különlegesek számomra. Bízom benne, hogy nem csak idén, hanem a jövőben is szép sikereket érünk el közösen" – tette hozzá Stine Oftedal.