13 éves kislányt kényszerített arra egy szabolcsi pedofil, hogy meztelen videókat készítsen magáról

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Pont egy éven keresztül tartott rettegésben egy szabolcsi kistelepülésen élő 13 éves kislányt egy 29 éves férfi. Több mint száz videót és három tucat fotót csalt ki a kisgyerektől. Ezeken a kislány mindig meztelenül volt, és szexuális cselekményt végzett. Ha a kislány nem akart újabb videót küldeni, azt mondta, az előzőket nyilvánossá teszi.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi 2017. március elején az interneten felvette a kapcsolatot egy szabolcsi kistelepülésen élő 13 éves kislánnyal. A gyereket később rávette, hogy készítsen magáról olyan fényképfelvételeket és videókat, amelyeken meztelenül van, illetve szexuális cselekményt végez.
A kislány a videókat és a fotókat el is küldte a férfinak.

Ezután pont egy éven keresztül kapcsolatban voltak egymással az interneten. A kislány összesen 110 fotót és 37 videót küldött el magáról

Tette ezt annak ellenére, hogy már az első videók elküldése után vonakodott, és nem akart többet küldeni.

A férfi azonban azzal fenyegette meg, hogy ha nem lesznek újabb felvételek, akkor a nála lévőket terjeszteni fogja,

valamint azt is írta, hogy rendőrségi feljelentéssel se merjen próbálkozni.

A lány úgy szabadult meg a számára terhessé vált kapcsolattól, hogy az utolsó üzenet elküldése után az internetes felületen letiltotta a férfit.

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség indítványozta, hogy a büntetett előéletű pedofil férfi kerüljön börtönbe, és tiltsák el minden olyan foglalkozástól végleg, amelyben gyerekekkel kerülne kapcsolatba.