Sokadjára falazott barátjának drogügyekben egy nő, de most sikertelenül

Vágólapra másolva!
A rendőrök drogkereskedelemmel gyanúsítanak egy férfit, aki helyett barátnőjét egyszer már letartóztatták. A pár ugyanis együtt dílerkedett, de a nő, hogy barátját védje, azt állította, hogy a férfi nem vett részt az üzletben, a mostani bizonyítékok azonban ennek ellenkezőjét igazolták.
Vágólapra másolva!

A XIII. kerületi rendőrök november 11-én egy budafok-tétényi lakásban razziáztak, ahol egy dílerkedésből élő fiatal pár lakott. A házkutatás során

a rendőrök közel 1,6 millió forint értékben foglaltak le kábítószergyanús anyagokat: 385 gramm fehér port, 25 gramm növényi származékot és tablettákat, illetve a drogok porciózására alkalmas zacskókat és mérleget.

A 20 éves nő azt állította, 34 éves párja nem vett részt a dílerkedésben, az angyalföldi rendőrök azonban több mint egy tucat vásárlót azonosítottak, akik a férfitől vették a drogokat.

A XIII. kerületi rendőrök a nőt és a férfit kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki.

M. Tamást őrizetbe vették, azóta le is tartóztatták, barátnője szabadlábon védekezhet.

Mint kiderült, a fiatal nő

nem először próbált falazni a barátjának.

Forrás: Police.hu


A rendőrök 2020 májusában is találtak a lakásukban drogkereskedelemre utaló bizonyítékokat, de a nőnek akkor sikerült magára vállalnia a bűncselkeményt. Ekkor csak őt tartóztatták le, most azonban elegendő bizonyíték állt rendelkezésre ahhoz, hogy párja is relfogják.