Karácsony Gergelynek köszönhető, hogy a Városháza-botrány egyre jobban fokozódik

Főpolgármesteri Hivatal alulnézet címer EGYÉB TÁRGY ÉPÜLET épületfotó épületrész Európa zászló FOTÓ FOTÓTÉMA Főpolgármesteri Hivatal kapu klasszicizmus magyar zászló MŰVÉSZETI STÍLUS NÉZET SZIMBÓLUM TÁRGY zászló
Budapest, 2017. október 7. Európai, magyar és budapesti zászlók a Fővárosi Főpolgármesteri Hivatal egyik kapuja fölött az V. kerületi Városház utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely hiába mondja Gansperger Gyuláról, hogy fideszes oligarcha, amikor tisztán látszik, hogy Gansperger Bajnai Gordon bizalmi embere - mondta a Mediaworks Hírcentrumának podcastadásában a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője. Láng Zsolt szerint a Városháza-ügyben kiszivárgott felvételeken az hallható, hogy Gansperger egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozatot vázol fel. A politikus szerint Karácsony Gergely kommunikációjának köszönhető, hogy a botrány egyre jobban fokozódik. A műsorban szintén vendég volt Lomnici Zoltán alkotmányjogász, aki arról beszélt, hogy teljesen mindegy, hogy a főpolgármester tudott-e ezekről az ügyekről vagy nem, a reakciók alapján úgy tűnik, hogy megpróbálják eltussolni. A Narratívában ezen a héten Heiter Dávid Tamás vendégei Láng Zsolt és Lomnici Zoltán voltak.
Vágólapra másolva!

A Mediaworks Hírcentrum podcastjának adását teljes egészében ITT hallgathatja meg.