Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az 51 éves korábbi tornászt december 3-án tüdőgyulladással szállították kórházba. A hírek szerint az olimpiai bajnok sportoló állapota továbbra is súlyos, még mindig lélegeztetőgépen tartják.

A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst- majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok Csollány Szilveszter múlt pénteken tüdőgyulladással került a soproni kórházba. A gyorsan romló állapota miatt Budapestre vitték, a hírek szerint koronavírussal fertőződött meg.

A Bors megírta, hogy a korábbi tornászt még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik, továbbra is lélegeztetőgépen tartják, semmit sem javult az állapota, helyzete még mindig válságos.

A népszerű gyermekorvos, Novák Hunor a Facebookon azt írta, szerinte Csollányt becsapták az álhírekkel, mert a tornász oltásellenes bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán.

Nem kell, hogy a kórházból hazaengedve hamut szórjon utána a fejére vagy hogy az oltások mellett kampányoljon majd ezek után. Szilveszter, átvertek! Szilveszter, tévedtél - de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb!

1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el" - írta Novák.

Mindent egy helyen az Eb-ről