Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Előkerült Pokrivtsák Mónika, beszámolt az újabb műtétjéről és arról, milliomos-e a férje

Pokrivtsák Mónika
Vágólapra másolva!
Sok éve külföldön él, légiutas-kísérőként dolgozik.
Vágólapra másolva!

Múlt héten volt egy műtétje, elszakadt a bokaszalagja. Két és fél év alatt hétszer operálták, árulta el a 90-es években ismert tévés a Palikék Világa by Manna című YouTube-műsorban. Légiutas-kísérő továbbra is. "Ez nekem gyerekkori álom volt, ugyanolyan, mint a tévézés" - jegyezte meg.

Pokrivtsák Mónika Palikék Világa by Manna

Elterjedt róla, hogy dollármilliomos a férje, de szerinte ez nem így van, igaz, tehetősek.Ha nem akarna dolgozni soha többet, megtehetné, vallotta be. Elárulta, hogy a férje nagyon jó üzletember, de nem költenek sokat, pláne nem fölöslegesen. "Megtehetnénk, de nem. Nekem pedig fontos, hogy hozzátegyek valamit a családi kasszához" - mondta.

"Tízéves házasok voltunk májusban, tizenhárom éve vagyunk együtt. Egy házasság sem tökéletes: mindig vannak dolgok fent és lent... Ha nem egyforma két ember, vannak súrolódások, ha egyformák, unják egymást. Egy házasság elkötelezettség. Balanszban kell tartani a dolgokat, jóban-rosszban. Én soha nem akartam veszedni, az érdekelt, hogyan oldjuk meg a problémát. Én mindig a pozitívumokat nézem" - magyarázta

A tévézés hiányzik neki, a bulvár nem. Eléggé zavarta, hogy nyelveket beszélt, két diplomája volt, ennek ellenére sokaknak még a kedves, de butuska nő volt a tévéből. Néha hazajár a szüleihez, 2021-ben is volt itthon pár napot, örül, ha felismerik. Ennél többet is mesélt jelenlegi életéről és a kereskedelmi tévés múltról, itt a videó:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről