Visszaéltek Merkely Béla nevével

Merkely Béla, Dr. Merkely Béla Péter, Széchenyi-díjas magyar orvos, kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora
Dr. Merkely Béla Péter Széchenyi-díjas magyar orvos, kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora
Vágólapra másolva!
Egy olyan készítményt reklámoztak a Semmelweis Egyetem rektorának nevével, mely azt ígéri, megszünteti a magas vérnyomást, megtisztítja az ereket, és akár 21-26 évvel is meghosszabbíthatja az életet.
Vágólapra másolva!

Visszaéltek Dr. Merkely Béla nevével - közölte a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága. Egy olyan készítményt reklámoztak a rektor nevével, mely azt ígéri, megszünteti a magas vérnyomást, megtisztítja az ereket, és akár 21-26 évvel is meghosszabbíthatja az életet.

Visszaéltek Merkely Béla nevével Fotó: Polyák Attila - Origo

Az egyetem a félrevezető információk miatt megteszi a szükséges lépéseket az ügyben.

Addig is kérik, hogy gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók.