Németh Szilárd: A Fidesz már 2014-ben is kijelentette, a rezsicsökkentés marad

Vágólapra másolva!
Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a HM parlamenti államtitkára a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a választások fontosságáról, az ellenzékről, valamint a holokauszt emléknapról.
Vágólapra másolva!

A politikus elmondta, nem is értették, hogy annak idején miért került Kabáról Csepelre Bangóné Borbély Ildikó az MSZP színeiben, de a jelenlegi helyzet szerint ő már nem fog elindulni a választáson. Hozzátette azt is, bár minden gyermek otthonról, majd később a különböző oktatási intézményekből azt hozza, hogy igazat kell mondani, vannak mégis olyanok, akik az előrejutás érdekében hazudnak.

A képviselő, mint korábbi rezsibiztos, kiemelte, nemcsak a csökkentés volt fontos, hanem az is, hogy az emberek a havi számlájukon is látják a rezsicsökkentés eredményeit. A spórolás mértéke 2013 óta 2200 milliárd forint, azaz ennyivel kevesebbet fizettek az emberek, a magyar családok. A Fidesz-KDNP már 2014-ben is kijelentette, a rezsicsökkentés marad. Amennyiben a jelenlegi kormánypártok maradnak az ország élén, úgy természetesen a rezsicsökkentés is maradni fog.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.