Csercseszov: Profin reagált a csapat a csütörtöki vereségre, nem az érzelmek vezették

Labdarúgás, OTP Bank Liga, Újpest-Ferencváros 2022.01.30. CSERCSESZOV, Sztanyiszlav
Budapest, 2022. január 30. Az orosz Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC mérkőzés kezdete előtt a Szusza Ferenc Stadionban 2022. január 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Ferencváros vasárnap este 1-0-ra nyert az Újpest elleni derbin. A csapat orosz vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a meccs után röviden értékelte csapata teljesítményét, és Myrto Uzuni is szóba került.

„A győzelem mindig fontos, különösen, ha a derbiről van szó. Örülök, hogy sok néző előtt nyerhettük meg ezt a meccset. A csütörtöki vereség után fontos volt a vasárnapi siker, profin reagált a csapat, szerencsére nem az érzelmek vezérelték a csapatot" – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC mérkőzés kezdete előtt Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Folyamatosan jobban és jobban meg kell ismernünk egymást" – tette hozzá a vezetőedző, aki elmondta, Tokmac védekezőbb feladatokat kapott ezúttal, de itt is jól megállta a helyét. Csercseszov kitért a keretbe ezúttal nem került Myrto Uzunira is, akit sajtóhírek szerint a Granada vinne.

„A legjobb játékos maga a csapata, Uzuni ennek a csapatnak a tagja, de holnap okosabbak leszünk a helyzetével kapcsolatban. Keresték egy topligából, aminek örülünk, büszkék vagyunk erre" – mondta Csercseszov.

„Büszke vagyok a játékosaimra, mert mindent megtettek a sikerért. Az első félidőben kicsit zavarodottak voltunk, de a második félidőben sokkal jobbak voltunk, az ellenfelünknél is jobbak, de a kapu előtt nem használtuk ki a lehetőségeket. Végül egy peches gólt kaptunk, de egy ilyen kiváló csapat, mint a Fradi, ilyen helyzeteket is ki tud használni. Nem szabad elfelejteni, hogy csak pár közös edzésünk volt, de jó úton vagyunk, ezen kell tovább haladnunk" – mondta a meccs után az M4 Sportnak Milos Kruscic, az Újpest edzője.