Megfenyegették az AS Roma sztárfocistáját a 99. percben megnyert meccs után

FC Internazionale v AS Roma - Italian Cup Soccer Serie A Inter Milan calcio Italia Italian Cup FC Internazionale As Roma Rome italian serie Italian Cup match Stadio Giuseppe Meazza Giuseppe Maffia Nicolo' Zaniolo Milan 8 February Horizontal FOOTBALL SPORT
Nicolo Zaniolót megfenyegették a Spezia drukkerei
Vágólapra másolva!
Az AS Roma sztárjátékosa, Nicolo Zaniolo fenyegető üzeneteket kapott a Spezia ellen a 99. percben kiharcolt győzelem után.

Zaniolo csereként lépett pályára a Spezia ellen 1-0-ra megnyert meccsen, és a hosszabbításban kiharcolt egy 11-est, amelyet Tammy Abraham a 99. percben váltott gólra. Az ellenfél szurkolói nem szívlelik a futballistát, aki La Spezia megyében született, és a családja továbbra is ott él.

Nicolo Zaniolót megfenyegették a Spezia drukkerei Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

A Football Italia megírta, hogy Nicolo húga, a 17 éves Benedetta szörnyű fogadtatásban részesült a meccs másnapján, amikor bátyjának címzett sértő üzeneteket talált iskolája mellékhelyiségének falain.

Az üzenetekben többek között csalónak és kisembernek nevezték a Roma 22 éves labdarúgóját.

olvasható az egyik írásban.

Benedetta megosztotta a képeket a közösségi oldalán és az alábbi kommentet posztolta alá: "Azt hiszem, ti kisemberek vagytok, kezeltetni kellene benneteket gyűlölet és irigység ellen. Őszintén sajnállak benneteket" - reagált Zaniolo húga.