Két gyerekük szeme láttára árulta a drogot egy díler pár

Vágólapra másolva!
Egy 42 éves férfi és 28 éves élettársa 2020-ban hónapokon keresztül árult és fogyasztott drogot erzsébetvárosi otthonukban úgy, hogy velük élt a nő két kisgyereke is.
Vágólapra másolva!

2020. augusztus 28-i elfogásuk előtt

3-4 hónapig főleg dílerkedésből élt a pár. A drogokat a VII. kerületi közös lakásukban árulták.

A 42 éves férfi legalább két hónapon adott el az egyik állandó vevőjének kristályt. A 28 éves nő is naponta adott el legalább 3 adag - összesen közel 270 adag - hasist egy másik vevőnek.

A dílereket tavaly nyáron, augusztus 28-án fogták el a lakásban.

A házkutatás során több szobából is foglaltak le drogokat, például Ginát és kristályt is.

A párnak két gyereke is van, ők 2 illetve 4 évesek. A kábítószert a gyerekek előtt adták-vették, de rendszeresen drogoztak is előttük, ráadásul olyan helyen tárolták ezeket a mérgeket, ahol a kicsik könnyen elérték.

A Ginát a konyhapult széléről, a kristályt pedig arról a matracról foglalták le a rendőrök, amelyen a család aludt. A szülők ezzel súlyosan veszélyeztették a gyerekek testi és erkölcsi fejlődését.

Forrás: Ügyészség

Az ügyészség

kábítószer-kereskedelem, illetve kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat az élttársak ellen és börtönbüntetés kiszabást javasolta.

Emellett azt is, hogy a nővel szemben korábban, más ügyben kiszabott 2 év tartamú felfüggesztett börtön végrehajtását is rendeljék el.