Lefotózták a tévésztárt, amint nyers véres húst evett

Booby Tape USA Launch Party USA United States America California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood West Hollywood Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VERTICAL PORTRAIT FASHION 2019 Pho
WEST HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JULY 25: Television Personality Heidi Montag (Heidi Pratt) arrives at the Booby Tape USA Launch Party held at Stanley Social on July 25, 2019 in West Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Legújabb fotóján egy nyers, véres húsdarab lóg ki Heidi Montag szájából – amiben az a legfurább, hogy a kép nem egy forgatáson készült.
Vágólapra másolva!

A The Hills című MTV-s realitysorozat sztárját, Heidi Montagot lefotózták, amint egy zacskóból egy nyers bölényszívet falatozott. A képen még az is látszik, hogy a vér miként gyűlt össze a zacskó alján – itt megnézheti, ha van hozzá gusztusa.

Heidi Montag Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A tévésztár a People magazinnak elmondta, hogy alapvetően azért szokott rá a nyers húsokra, mert azok szerinte fokozzák a termékenységét. A férjével, Spencer Pratt-tel másfél éve hiába próbálkoznak, hogy Montag újra teherbe essen az első gyerekük születése után – így alternatív módszer felé fordultak.

Montag szerint az állatok belső szervei rengeteg tápanyagot tartalmaznak, emellett növelik a libidót is. Az elméletét már korábban is fejtegette az Instagramon egy videóban, akkor nyers májat, illetve bikaherét evett: