Dárdai Pál fia bocsánatot kért, amiért nevetgélt csapata vesztes meccsén

Hertha BSC, Dárdai Márton
07 November 2021, Berlin: Football, Bundesliga, Matchday 11, Hertha BSC - Bayer Leverkusen, Olympiastadion: Hertha's defender Marton Dardai leaves the pitch after the match. Photo: Andreas Gora/dpa (Photo by Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Nagy felháborodást keltett a szurkolók körében az a jelenet, amikor a Hertha BSC hétvégi Borussia Mönchengladbach ellen 2-0-ra elveszített bajnokiján Dárdai Márton a klub csapatkapitányával, Dedryck Boyatával nevetgélt a kispadon. Dárdai Pál középső fia a közösségi médiában kért elnézést.

A 20 éves játékos még úgyis bekerült a hírekbe, hogy végig a kispadon ült. A német lapok rendre kiszúrták, hogy 1-0-s vesztes állásnál nagyon nevettek valamin a kispadon Dedryck Boyatával. Dárdai most az Instagram-oldalán kért elnézést a szurkolóktól a meggondolatlan viselkedése miatt.

– írta a fiatal védő.

A berlini gárda kispadjáról szombat délelőtt menesztették Tayfun Korkut vezetőedzőt - aki novemberben Dárdai Pált váltotta -, miután vele a csapat 13 meccsen mindössze két győzelmet ért el a Bundesligában, három döntetlen és nyolc vereség mellett. A klub pedig vasárnap bejelentette, hogy a tapasztalt Felix Magath veszi át az irányítást.

A Hertha a Gladbachtól elszenvedett vereség után a kiesést jelentő 17. helyen áll jelenleg a Bundesligában. Dárdai Márton ebben a szezonban mindössze nyolc bajnokin játszott, és egy gólpasszt jegyzett.