A Benfica legtehetségesebb focistáját akarja megszerezni a Manchester United

fbl Horizontal
Benfica's Uruguayan forward Darwin Nunez celebrates after opening the scoring during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Ajax and Benfica at the Johan Cruijff ArenA, in Amsterdam, on March 15, 2022. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United a Benfica uruguayi csatárát, Darwin Nunezt akarja megszerezni a nyári átigazolási időszakban, akiért közel 70 millió fontot sem sajnálna kifizetni.

A 22 éves támadó a legígéretesebb futballtehetségek közé tartozik, több európai élklub is élénken érdeklődik iránta, a hírek szerint jelenleg a Manchester United a legkomolyabb kérője. Az uruguayi csatár 2020-ban 24 millió euróért igazolt a spanyol Almería együttesétől a Benficához, ahol szenzációs teljesítményt nyújt az idei szezonban, eddig 33 meccsen 26 gólt szerzett.

Nunez a BL-ben is letette a névjegyét, a legrangosabb európai kupasorozatban négy gólnál jár, az Ajax ellen az ő találata juttatta tovább a Benficát a negyeddöntőbe,

a csoportkörben a Barcelona ellen két gólt szerzett és a Bayern München kapujába is betalált egyszer.

A Manchester United ebben a szezonban is biztosan trófea nélkül marad, így az angol sztárcsapat jelentős erősítéseket tervez a nyáron. Nunez mellett a középpályát is szeretné stabilizálni a klub vezetősége, a minden bizonnyal távozó Paul Pogba helyére a Lazio futballistája, a szerb válogatott Sergej Milinkovic-Savic érkezhet.

Forrás