Széttépik a kommentelők a luxusautóban új gyűrűt mutogató magyar szépségkirálynőt

Szarvas Andi
Vágólapra másolva!
Talán nem volt a legjobb ötlet a gazdagsággal való gátlástalan hencegés.
Vágólapra másolva!

Szarvas Andit 88 ezren követik az Instagramon, de legutóbbi képe sokaknál kiverte a biztosítékot, nem teszi zsebre, amit a kommentelőktől kap. Egyfelől Horvátországban, Dubrovnikban jár, de ezze még nem volna baj, sok magyar turista eljutott már oda. A gond a vélhetően a méregdrága karórával, gyűrűvel és a luxuskocsival van, a követői szerint rettentő hivalkodó a kép. "Jaaj, szívem, úgy csináld már a képet hogy a Porsche embléma látszódjon!" - írta az egyik, mire a másik ezzel kontrázott: "A pénz és a külsőségek dominálnak ezerrel!"

Szarvas Andi instagram.com/szarvasandi/

Van, akinek az szúrt szemet, hogy a női lábak a sofőr ölében pihennek, miközben 70 fölött megy a kocsi. "Milyen férfi, sofőr az, aki ezt hagyja? Ahogy látom, a maximális biztonságra törekednek. 1. kormányfogás, 2. lábak a kormánynál, 3. mindezt 77 km/órás sebessegnel. Ennél a sebességnél a kisasszonynak gond nélkül eltörhet a lába, aztan b@szhatjuk a jobbra-balra pózolgatast az Instan. Másreszt a feje szepen megszalad, jobb esetben a légzsákba" - fejtegette.

Több követője szerint a fotó csak látványos rongyrázás. "Az órát kell nézni, a gyűrűt vagy az autót?

Annyi biztos, hogy nem az intellektusodnak." Egy másik kommentelő még tippeket is ad: "Ennél több hivalkodó elemet nehéz lett volna a képre pakolni, mondjuk most beugrott hogy pár köteg 100 dolláros meg 1-2 üveg Dom Pèrignon még elfért volna... Na nem baj, majd legközelebb."

Itt pedig a kép: