A West Ham csapatkapitánya a játékoskijáróban üvöltözött a bíróval - videó

Horizontal
West Ham United's English midfielder Declan Rice (L) appeals to English referee Peter Bankes after giving away a penalty during the English Premier League football match between West Ham United and Aston Villa at The London Stadium, in east London on November 30, 2020. (Photo by Julian Finney / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Csütörtök este az Európa-liga elődöntőjében a West Ham United 1-0-ra kikapott az Eintracht Frankfurt otthonában és kiesett a sorozatból. A meccs után az angol csapat sztárjáról, Declan Rice-ról előkerült egy felvétel, amint éppen a bíróval üvöltözik a játékoskijáróban.

A West Ham 3-1-es összesítéssel maradt alul a Frankfurttal szemben és nem tudott bejutni az Európa-liga döntőjébe. A németországi visszavágón hamar bajba került a londoni együttes, mert a játékvezető a 17. percben azonnali piros lappal kiállította Aaron Cresswellt. A csapatkapitány, Declan Rice nehezen dolgozta fel a spanyol játékvezető, Jesus Gil Manzano ítéletét, és a játékoskijáróban üvöltözött vele.

sértegette a bírót Rice.

A The Sun megírta, hogy a felvételek alapján nem derült ki, hogy az eset a félidőben vagy a lefújást követően történt, de az angol futballista jó eséllyel büntetést kaphat az UEFA-tól a jövőben.

A mérkőzésen a West Ham edzője, David Moyes is piros lapott kapott, mert a hajrában dühösen megrúgta a labdaszedő fiút.