Az új David Beckham, aki megőrül a nagymellű nőkért és folyamatosan csalja a párját

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT
Manchester City's English midfielder Jack Grealish reacts prior to the UEFA Champions League semi-final first leg football match between Manchester City and Real Madrid, at the Etihad Stadium, in Manchester, on April 26, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City tavaly nyáron brit rekordot jelentő 100 millió fontért szerződtette az Aston Villa legnagyobb sztárját, Jack Grealish-t. A 26 éves középpályás remek labdarúgó, aki hosszú távon meghatározhatja az angol válogatott arculatát, de nem csak ezért hasonlítják minden idők egyik legnépszerűbb futballistájához, David Beckhamhez. Grealish jóképű, imádják a nők, világhírű divatcégekkel köt szerződéseket és zenei fesztiválokon is megjelenik. Az angol sztárfocista az elmúlt évek alatt popkulturális jelenséggé, celebbé vált, és lassan olyan ikon lesz belőle Angliában és szerte a világon, mint Beckham. 

David Beckham nevét még az is ismeri, aki nem sok futballmérkőzést látott életében, hiszen népszerűsége a legnagyobb hollywoodi filmsztárokéval vetekszik. Beckham az 1990-es évek közepén, a Manchester United játékosaként robbant be a köztudatba, fantasztikus szabadrúgásai, zseniális passzai és gyönyörű góljai miatt hamar közönségkedvenccé vált Angliában.

Amikor a kiváló középpályás randavúzni kezdett a Nagy-Britanniában elképesztően népszerű Spice Girls zenekar csinos énekesnőjével, Victoria Adamsszel, azonnal a bulvárlapok címlapjaira került, majd amikor feleségül vette, mással sem foglakozott a média, csak a magánéletével.

Beckham már a 90-es évek végére celeb státuszba került, aztán egyre nagyobb hírnevet szerzett magának a pályán kívül.

Világmárkákkal között szerződéseket, többek között az Adidas, a Gillette, az Armani, a Pepsi és a Jaguar reklámarca is volt, szinte mindenhonnan az ő mosolya köszönt vissza.

Jövőjét és anyagi biztonságát már jóval visszavonulása előtt bebiztosította, jövedelmező üzleti döntései és portfóliója révén még mindig körülbelül 15 millió fontot (több mint 6,5 milliárd forint) keres évente. Beckham természetesen a labdarúgástól sem távolodott el, jelenleg az észak-amerikai MLS-ben szereplő Inter Miami tulajdonosa, ráadásul középső fia, Romeo James is aláírta első profi szerződését a Fort Lauderdale együtteséhez, amely az Inter Miami tartalékcsapataként működik.

David Beckham és felesége, Victoria Forrás: WireImage/2012 WireImage/John Shearer

Grealish, a divatdiktátor

A tavaly nyáron minden idők legdrágább brit futballistájává váló Jack Grealish a közelmúltban David Beckham nyomdokaiba lépett, ugyanis a világhírű olasz divatmárkával, a Guccival kötött hatalmas összegű szerződést.

A 26 éves játékost Angliában a következő Beckhamnek tartják, és a Manchester United egykori sztárjához hasonlóan Grealish is fiatalon kiérdemelte a celeb státuszt.

A City futballistája tavaly nyáron az Etihad Stadionban remek játékkal és gólpasszal járult hozzá az Arsenal 5-0-s kiütéséhez a bajnoki szezon elején, majd órákkal később már a leedsi zenei fesztiválon éltették a rajongók, mert az angol rapper, Stormzy - aki Grealish jó barátja - felhívta a focistát a színpadra a saját koncertje közben.

Amint ott állt a színpadon Balenciaga-pólóban és Gucci-nadrágban, egyértelműen látszott, hogy a 100 millió fontos sztárigazolás túllépett a labdarúgás világán és popkulturális jelenséggé vált, akiért megőrülnek a rajongók, különösen a hölgyek.

Grealish egy hatalmas tehetség, aki éveken át meghatározhatja az angol válogatott játékát és a Manchester City legfényesebb csillaga lehet, de már most több mint egy futballista, gyakorlatilag egy népszerű celeb, mint amilyen David Beckham volt.

Az angol válogatott sztárja igyekszik bebiztosítani jövőjét, egy évvel a Guccival kötött megállapodása előtt egy másik divatcéggel, a boohooMAN-nel is jelentős összegért szerződött.

Jack Grealish minden idők legdrágább brit futballistája Forrás: AFP/Oli Scarff

mondta a mai futballisták körében tapasztalt jelenségről a Real Betis spanyol válogatott játékosa, a modern divatban szintén járatos Hector Bellerín.

"Úgy érzem, ráébrednek, hogy ezt megtehetik. De attól, hogy ezt teszik, még nem jelenti azt, hogy kevésbé fontos számukra a labdarúgás. Egyszerűen csak ilyenek" - tette hozzá a 27 éves hátvéd.

Természetesen a korábbi futballsztárok, mint például George Best, Pelé és Frank Worthington, is tisztában voltak a modern trendekkel, de a jelenkor klasszisai sokkal nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy mihez kezdjenek majd az életükkel, ha pályafutásuk véget ér.

Úgy tűnik, Grealish is Beckham példáját követi és tudatosan építi saját imidzsét. A City sztárja nagy kedvelője a divatnak, többször is Gucci termékeket viselt, amikor szabadidejében lencsevégre kapták a fotósok.

Valószínűleg a márka iránti rajongás és az irányába mutatott elkötelezettség ösztönözte a Guccit arra, hogy az angol sztárfocista legyen a cég következő nagykövete, méghozzá az első a labdarúgás világából.

A hírek szerint a Gucci hét számjegyű összeget fizetett a játékosnak, aki korábban a boohooMAN-től 250 ezer fontot kapott, hogy együttműködjön pulóverek, pólók és egyéb ruhadarabok tervezésében. Beckham óta minden bizonnyal Grealish a legtöbbet emlegetett futballista, ha a divatról van szó.

A stílusos megjelenés egyik alappillére a megfelelő hajviselet, amely a modern futballistáknál kifejezetten fontos. A mai sztárok közül többen is gyakran váltanak új frizurára, talán a brazil Neymar az egyik legjobb példa erre. A PSG klasszisa szinte kéthetente más hajkoronával lép pályára, időnként teljesen meghökkentő színnel sokkolja a rajongóit.

A 90-es években természetesen ebben is Beckham járt az élen, a punkfrizurától kezdve a hosszú hajviseleten át a leborotvált fazonig szinte mindent kipróbált, rajongói pedig előszeretettel utánozták őt.

Grealish is nagy figyelmet fordít a megfelelő és divatos frizurára, Angliában az iskolás gyerekek lelkesen másolják őt. Februárban új fazonra váltott, oldalt lenyírt, középen hosszabbra hagyott hajviselettel hódított, azóta viszont visszaállt a hosszabb, hajpánttal hátrafogott változatra.

árulta el Grealish, hogyan éri el haja a tökéletes állapotot.

Grealish nagy gondot fordít a hajviseletére Forrás: AFP/Oli Scarff

Rejtélyes nőügyek

Jack Grealish régóta él párkapcsolatban gyerekkori szerelmével, Sasha Attwooddal, azonban az elmúlt időszakban több dögös bombázóval is randevúzott. Az angol televíziós személyiség, Chloe Brockett elárulta, hogy az Eb-ezüstérmes játékossal a tavalyi kontinenstorna után alkalmi viszonyt folytatott. A dúskeblű hölgy elmondása szerint Grealish-sel Görögországban találkozott egy partin, és a futballista felhívta őt magához.

Jack Grealish állítólag többször megcsalta barátnőjét, Sasha Attwoodot Forrás: itv.com

"Korábban sosem beszéltünk vagy találkoztunk, a foci-Eb előtt nem is ismertem őt, a tornán láttam először játszani.

árulta el a részleteket Chloe Brockett.

Grealish-t azzal vádolták, hogy számos brit hírességgel randizgatott az elmúlt időszakban, többek között Emily Atack színésznővel és a valóságshow-szereplő Amber Gillel is folytatott viszonyt.

védekezett a közösségi médiában Grealish.

Tavaly augusztusban, szintén a foci-Eb után a Love Island valóságshow egyik szereplőjével, Ellie Brownnal hozták hírbe, akivel egy manchesteri bulin látták együtt, majd közösen szórakozni mentek egy helyi klubba.

Később Jack néhány csapattársával elment egy szórakozóhelyre, aztán Ellie a haverjaival ugyanabba a klubba tartott" - mondta az egyik szemtanú, aki látta őket együtt.

Grealish-t több nővel is hírbe hozták az utóbbi időben Forrás: caughtoffside.com

Májusban, a Real Madrid elleni BL-elődöntő előtt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az Instagramon kedvelte a Love Island valóságshow egyik dögös szereplőjének, a török Ekin-Su Cülcüloglunak a képeit. A közösségi média túlzott használata a rajongóinak sem nyerte el a tetszését, többen azzal vádolták, hogy jobban kellene összpontosítania a futballra.

hangzott a bírálat.

Grealish a népszerű brit valóságshow, a Love Island több szereplője iránt is élénken érdeklődött az utóbbi időben. Lillie Haynes bikinis képei abszolút elnyerték a tetszését, valamint Natalie Zoppát is megkörnyékezte, miután az szakított a párjával.

A szexi kebelcsodák mellett azért a fiatal rajongókra is szakít időt az angol válogatott sztárja. Az Európa-bajnokság döntője után - amelyet az angolok 11-es párbajban veszítettek el az olaszok ellen -

egy kisfiúnak életreszóló örömet okozott, ugyanis odaadta neki a cipőjét és egy közös fotóval is kedveskedett neki.

Egy másik fiatal rajongójának, az értelmi fogyatékosságban szenvedő Abbie Pindernek egy dedikált mezt ajándékozott februárban, majd májusban újra találkozott a lánnyal, akitől egy személyre szóló ajándékot kapott, amelyet Grealish kedvenc tv-sorozata, a Peaky Blinders ihletett.

A Manchester City sztárja világklasszissá válhat, ehhez minden adottsága megvan, azonban ennek érdekében nem az üzleti életben, hanem a futballpályán kell kiemelkedőt nyújtania. Grealish rekordösszegért igazolt a Premier League címvédőjéhez, de Pep Guardiola csapatában annyi remek futballista szerepel, hogy egyelőre még nem vált stabil kezdőjátékossá.

Grealish az angol válogatottnak is hosszú távon meghatározó figurája lehet, a nemzeti csapatban Beckhamhez hasonlóan a 7-es számú mezben játszik. Ha így folytatja, az elkövetező években nem csupán a pályán, hanem divatsztárként is túlszárnyalhatja minden idők egyik legnépszerűbb és legismertebb futballistáját.