Hollywood botránypere: állítólag folyamatosan szexelt Johnny Depp és Kate Moss

CANNES98-DEPP-MOSE-DEL TORO Horizontal CANNES FILM FESTIVAL ACTOR FASHION MODEL
US Actors Johnny Depp (C) and Benito Del Toro (R) accompanied by model Kate Moss (2nd L) arrive, 15 May at the Palais des festivals for the screening of the film " Fear and Loathing in Las Vegas" by US director Terry Gilliam. The film is shown today in competition at the 51st Cannes film festival. (ELECTRONIC IMAGE) AFP PHOTO - PATRICK HERTZOG (Photo by PATRICK HERTZOG / AFP)
Vágólapra másolva!
Johnny Depp volt barátnője, Kate Moss is tanúskodott a sztár mellett az év leggusztustalanabb perében.
Vágólapra másolva!

Lezárultak a meghallgatások Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard 50 millió dolláros rágalmazási perében, már Depp korábbi szerelme, Kate Moss is tanúskodott.

Kate Moss Nagy-Britanniából, videón keresztül tanúskodott Forrás: AFP/Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022/Evelyn Hockstein

Az egykori szupermodell megvédte Deppet, azt vallotta, hogy (a pletykával ellentétben) soha nem alkalmazott ellene fizikai erőszakot: "Sosem lökött meg vagy rúgott meg, sosem hajított le semmilyen lépcsőn" – mondta egy jamaikai esetre utalva, amikor a viharban akartak kimenni a szállodából, de Moss megcsúszott a lépcsőn. Állítása szerint Depp nagyon is készséges volt, egyből visszavitte a szobába a fájdalmaktól szenvedő modellt, majd gyógyszert is szerzett neki.

Kate Moss és Johnny Depp a kilencvenes években Forrás: AFP/Patrick Hertzog

Depp és Moss 1994 és 1998 között voltak együtt, a per kapcsán most a New York Post is felelevenítette szenvedélyes kapcsolatukat. A lap szerint előfordult, hogy Depp egy egész hétvégére kibérelte a Chateau Marmont nevű, legendás Los Angeles-i hotelt, csak hogy mind a 63 szobában szeretkezhessen Moss-szal, de már az első szerelmi ajándéka is egy gyémánt nyaklánc volt, amelyet a farpofái közé rejtett.