Mesut Özil elárulta, honnan szeretne visszavonulni

Goztepe vs Fenerbahce - Turkish Super Lig Soccer,Sport,Turkish Super Lig Horizontal
IZMIR, TURKEY - NOVEMBER 29: Mesut Ozil of Fenerbahce reacts during the Turkish Super Lig week 14 match between Goztepe and Fenerbahce at Gursel Aksel Stadium in Izmir, Turkey on November 29, 2021. Mehmet Emin Menguarslan / Anadolu Agency (Photo by Mehmet Emin Menguarslan / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Azok után sem kívánja elhagyni a Fenerbahcét Mesut Özil, hogy március óta nem lépett pályára az együttes első csapatában.

A korábbi német válogatott labdarúgó márciusban került ki a keretből, sajtóhírek szerint azért, mert összeveszett Ismail Kartal vezetőedzővel.

- írta Twitter-oldalán a világbajnok középpályás.

"Még egyszer szeretném hangsúlyozni: a Fenerbahcén kívül semmilyen más klubban nem akarom befejezni a pályafutásomat. Nincs más célom a szerződésemből hátralévő időben, mint hogy ebben a mezben szerepeljek. A döntésem világos és végleges" - tette hozzá Özil.

A 33 éves játékos tavaly januárban az Arsenaltól igazolt a török együtteshez - amelynek a magyar válogatott Szalai Attila is tagja -, a vezetőség és szurkolók is nagy reményeket fűztek a játékához.

A sokat kritizált Özil maradna a Fenerbahcénál Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Mehmet Emin Menguarslan

Néhány hónappal később azonban már sok kritika érte a teljesítményét, Ali Koc klubelnök novemberben arról beszélt: a futballistának üzleti ügyei helyett inkább a pályán nyújtott teljesítményére kellene fókuszálnia.