Szabadon engedtek egy járdával közösülő szatírt Szlovákiában

szatír, magamutogató
http://www.dreamstime.com/stock-image-homeless-businessman-exhibitionist-image17296501
Vágólapra másolva!
Az Új szó számolt be róla, hogy pár napja letartóztattak Pozsonyban egy 19 éves érsekújvári járásbeli férfit közszeméremsértésért, azonban kénytelenek voltak szabadon engedni. A járdával közösülő szatír a rácsok mögül kijutva, pár perccel később már a fenekét mutogatta a járókelőknek.
Vágólapra másolva!

A helyi rendőrség beszámolója szerint a fiatelember félmeztelenül ment be az egyik vendéglátóhelyre, ahol az eladó nem volt hajlandó kiszolgálni. Miután a fagyivásárlás kudarcba fulladt,

a férfi az utcára vonult, ahol nadrágjába dugta a kezét, megmarkolta a nemi szervét, majd az arra járó nőket zaklatta.

Ezt követően a talaj fölé hajolt, és mindenki szeme láttára közösülést imitáló mozdulatokat hajtott végre a téren, kiváltva ezzel a Pozsony történelmi belvárosába látogatók felháborodását.

A rendőrség az elkövetőt letartóztatta, ám néhány órával később szabadon engedték.

A 19 éves férfi azonban a Šafárik térre sietett, ahol ismét megbotránkoztató viselkedést tanúsított; verbálisan zaklatta az arra járó nőket, és még a nadrágját is lehúzta, hogy megmutassa a fenekét.

A rendőrség ezt követően ismét közszeméremsértés miatt helyezte fogdába a férfit. Így azonban, mint visszaeső elkövető akár már három évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Címlapi képünk illusztráció!