Itt a felvétel a terhes nőt megtámadó volt katonáról - videó

Vágólapra másolva!
Elrendelte a bíróság annak a volt katonának a letartóztatását, aki hétfőn követett egy várandós nőt Miskolcon, majd rátámadt és megpróbálta megerőszakolni.
Vágólapra másolva!

A katona június 20-án délután, Miskolcon követett egy 30 év körüli várandós anyukát, majd amikor egy lépcsőn utolérte, mögé lépett, lehúzta a földre és fojtogatni kezdte.

Ezek után behúzta egy erdős részre, ahol meg akarta erőszakolni a nőt.

A nő próbált segítségért kiabálni, de a férfi avart tömött a szájába. Amikor befejezte a kiabálást, a katona elengedte a fejét és a száját, aztán a mellkasára ült úgy, hogy az arca a nő lábai felé volt.

Deréktól lefelé levette a ruháit, majd maszturbálni kezdett.

A nő folyamatosan próbált ellenállni, közben pedig sikerült valahogy felhívni a segélyhívót. A férfi ettől megijedt és elmenekült. A férfi előre eltervezhette a támadást, mivel már a munkahelyétől követte a nőt, majd amikor sötét napszemüvegben és baseball sapkában menekülni kezdett,

út közben ruhát cserélt, hogy nehezebben lehessen azonosítani.

Térfigyelő kamerák rögzítették, mi történt.

Ennek ellenére mindent tagadott, amikor elfogták és szexuális erőszak miatt kihallgatták.

Az önkéntes területvédelmi tartalékos katona jogviszonyát tegnap megszüntették.

Az ügyészség javasolta a 35 éves férfi letartóztatását, mert véleményük szerint fennáll a szökés és a bűnismétlés veszélye, valamint azt sem lehet kizárni, hogy megfélemlítené vagy befolyásolná a tanúkat, ha szabadon hagynák.

A Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa mindezzel egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását.

A végzés ellen a katona fellebbezett.